logotip impulse sport

Català

Español

English

logotip impulse sport
© Impulse Sports Site by HIPO.TV

Contacto

C/ Física 13. 08038 BARCELONA. Tel 620 72 86 03 . 616 51 31 26

C/ Física 13. 08038 BARCELONA. Tel 620 72 86 03 . 616 51 31 26

© Impulse Sports Site by HIPO.TV
logotip impulse sport

Català

Español

English

Escola de porters

A l'escola de porters podràs anar descobrint, aprenent i dominant tots els recursos tècnics i tàctics del porter de futbol.

Entrenem en grups de nivell homogeni per garantitzar la màxima qualitat del procés d'aprenentatge, adequant els continguts de l'entrenament, la metodologia i els estils d'ensenyament a les característiques i necessitats dels nostres porters.

Realitzem un entrenament setmanal, amb l'objectiu d'ajudar-te a millorar i reforçar tots aquells conceptes de joc i habilitats que necessites desenvolupar en el joc i que, acostumen a ser oblidats en els entrenaments del teu equip.

D'aquesta forma, el teu aprenentatge i progressió es veuran rapidament incrementats al mateix temps que el teu rendiment en la competició.

 

Desenvolupem programes i continguts d'entrenament del porter des de fa ja més de 15 anys. Sabem, ja que la nostra experiència així ho demostra, que els nostres mètodes de treball i conceptes de joc són de màxima qualitat.

 

Per aquest motiu, si realment vols marcar diferències amb la resta de porters, t'animem a que provis el nostre programa de treball.

Un dels valors que ens defineixen és la qualitat de la nostra formació

Els nostres porters de seguida progressen esportivament i això no és fruit de la casualitat, sinó perquè Impulse Sport no delega la realització dels seus entrenaments a joves entrenadors en formació, sinó que és directament el nostre director tècnic Alfredo qui dirigeix cadascun dels nostres entrenaments. Com diu Amieiro, M. (entrenador de formació de Iker Casillas) "no és el mateix l'entretenedor de porters que l'entrenador de porters

Impulse Sport disposa, aquesta temporada , d'un centre d'entrenament per a porters:

Escola de porters Impulse Sport Barcelona

 

Situada a Barcelona i, concretament, a les instal·lacions del  CF Can Vidalet.

 

Els horaris d'entrenament a la seu de Barcelona són els dilluns i dimarts de 17:45 a 21:30h.

 

La direcció del camp és: c/Molí, 56 (Esplugues de Llobregat)  sortida Can  Vidalet Rda. De Dalt.

 

 

 

 

 

Preus

Matrícula inicial: 40 euros en concepte de roba d'entrenament (sudadera + samarreta entrenament).

La roba d'entrenament serà d'ús obligatori als entrenaments.

El preu mensual és de 60 o 70 euros, depenent de la modalitat de pagament escollida.

Modalitat A: pagament trimestral, amb un cost de 180 euros (60 euros/mes) que hauran d'abonar-se durant les dues primeres setmanes del mateix. Aquest pagament haurà de realitzar-se a través del següent ccompte bancari de Bankia: ES48 2038 6674 9360 0001 5266. Com a concepte s'ha d'especificar: “nom del porter i cognom del porter + escola de porters”.

Modalitat B: pagament mensual, amb un cost de 70 euros al mes, havent d'abonar-se sempre durant la primera setmana de cada mes. Aquest pagament haurà de realitzar-se a través del següent compte bancari de Bankia: ES48 2038 6674 9360 0001 5266. Com a concepte s'ha d'especificar: “nom del porter i cognom del porter + escola de porters”.